strujini

Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Joca i carobna lampa

 
Ovo je serija koja prati krajnje neobicne avanture decaka po imenu Joca. Joca uz pomoc svoje carobne lampe svake noci putuje u ''Zemlju Kukavica'' gde stice nove prijatelje.

 

Moderne price

 
Šta se dešava kada ceo grad biva okrenut naglavacke? Šta se dešava kada su svi primorani da igraju uz melodiju nekog frulaša? Kako je cvece po imenu „Ne zaboravi me“ dobilo takav nadimak? Zašto pingvini nose smoking? Zašto žirafe imaju tako duge vratove?

 

Filmske zvezde

 
Prica o filmskim zvezdama i njihovom radu kroz razne uloge koje su ostale zapamcene. Džems Din, Elizabet Tejlor, Ricard Barton..... Autor Olivera Stefanovic Stankovic, voditelj Katarina Vitas