strujini

Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Legenda o zmaju

 
Baziran na 12 drevnih znakova Kineskog zodijaka, ''Legenda o Zmaju'' prica o dvoje blizanaca iz Hong Konga. Glavni likovi: Ang - se pojavljuje kao novi gospodar Zmaj i njegova sestra. Ling koji je pun zlobe i zaokupljen željom za moci ...

 

Pajkani iz Pajkangrada

 
Dobrodošli u Pajkangrad, veseli primorski gradic u posedu nesavesnog gradonacelnika Kigbeka. Ova smešna prica ce nas usmeriti na beskrajno nestašnu Koko Loku, i jednog džinovskog Naklheda.

 

Plava legenda

 
Kapetan Džang Bogo i Juna odlaze da demontiraju projektil. U tome uspevaju, ali podmornica samo što nije eksplodirala jer je druga bomba programirana da se aktivira ukoliko se prekine lansiranje projektila.