1
strujini

Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Starla i jahaci dragulja

 
Ovo je prica o princezi koja se zove Starla i koja nastoji da odbrani carobno carstvo od Lejdi Kel, carobnice koja koristi magiju u zle namere.
Starla i njeni prijatelji Jahaci Dragog Kamena pokušavaju da pronadu nestalo Zacarano Drago kamenje, a u tome im pomažu i neke životinje.

 

Ajang

 
Svet duhova, stvarni svet i Internet-kiberneticki svet održavaju mir i harmoniju uz pomoc kamena dimenzije, koji su stvorila tri božanstva: kralj Zmaj, Zevs i Zulu.

 

Filmske zvezde

 
Prica o filmskim zvezdama i njihovom radu kroz razne uloge koje su ostale zapamcene. Džems Din, Elizabet Tejlor, Ricard Barton..... Autor Olivera Stefanovic Stankovic, voditelj Katarina Vitas