strujini

Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Mike i Angelo

 
PTV je nova škola za zdravo i zabavno sticanje kondicije u kojoj cete nauciti osnovne i najbitnije principe i uživati u sportu. PTV ce vam pokazati da sticanje kondicije ne mora da bude dosadno, neprijatno, niti da vam se smuci u stomaku. Upoznacete velike svetske sportiste i cuti njihova iskustva i mišljenja.

 

Naucne tajne

 
Kroz 26 dokumentarnih epizoda upoznacete prirodne katastrofe, mašine koje se krecu po zemlji i vodi, vazdušni omotac koji utice na celokupno naše postojanje i komete koje krstare tamo gore ...

 

Zig & Zag

 
Zig i Zag su dva prijatelja koja se nadmecu odgovarajuci na pitalice, koje im postavlja Fais (URADI,francuski-fe) U svakoj epizodi rešava se deset zagonetki. Nadgledaju trojica sudija: READY (spreman), SET(postavi) i GO(idi).