strujini

Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Auronci

 
Sva mora imaju svoje price i svoje legende. Ipak, postoji jedno, ali samo jedno koje nije uspelo da isprica svoju jer su brojne oluje uništile sva bica koja su pokušala da dopru do njega.

 

Medaboti

 
Svet Medabotsa je veoma surov. Deca donose svoje robot-igracke i bore se na turniru za veoma vrednu nagradu. Visoka tehnologija i kiborzi zauzimaju maha u bliskoj buducnosti. Na turniru ucestvuje 380 Medabotsa i svaki od njih ima specificne moci.

 

Slatki i umiljati

 
Iz naše arhive iskupili smo svetske najzanimljivije serijale o slatkim životinjskim igrarijama, pracene interesantnom muzikom. Ova serija je namenjena za najmlade i za one koji se u srcu osecaju mladim.