strujini

Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Laseti

 
Nekada davno kada je svet vec postao svet, postojalo je jedno mesto i postojala su tri naroda. Bili su to, ovim redom: Laiti, neolitski, Laseti, paleolitski i Varvari, naprosto varvarski.

 

Sport tras

 
U detinjstvu postoje razlicite dileme, jedna od njih je svakako da li se i kojim se sportom baviti. Neretko se dešava da u odabiranju sporta mladi ili njihovi roditelji naprave grešku, onda sledi razocarenje i prestanak bavljenja sportom.

 

Plava legenda

 
Kapetan Džang Bogo i Juna odlaze da demontiraju projektil. U tome uspevaju, ali podmornica samo što nije eksplodirala jer je druga bomba programirana da se aktivira ukoliko se prekine lansiranje projektila.