1
strujini

Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Pajkani iz Pajkangrada

 
Dobrodošli u Pajkangrad, veseli primorski gradic u posedu nesavesnog gradonacelnika Kigbeka. Ova smešna prica ce nas usmeriti na beskrajno nestašnu Koko Loku, i jednog džinovskog Naklheda.

 

Sport tras

 
U detinjstvu postoje razlicite dileme, jedna od njih je svakako da li se i kojim se sportom baviti. Neretko se dešava da u odabiranju sporta mladi ili njihovi roditelji naprave grešku, onda sledi razocarenje i prestanak bavljenja sportom.

 

Izvidac

 
Izvidac se emituje subotom u 12.00h uživo iz studija TV Kanala D i traje 30 minuta (sa reprizom u 19.00h) Emisija je zanimljiva i sastavljena iz dva segmenta.