strujini

Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Moderne price

 
Šta se dešava kada ceo grad biva okrenut naglavacke? Šta se dešava kada su svi primorani da igraju uz melodiju nekog frulaša? Kako je cvece po imenu „Ne zaboravi me“ dobilo takav nadimak? Zašto pingvini nose smoking? Zašto žirafe imaju tako duge vratove?

 

Starla i jahaci dragulja

 
Ovo je prica o princezi koja se zove Starla i koja nastoji da odbrani carobno carstvo od Lejdi Kel, carobnice koja koristi magiju u zle namere.
Starla i njeni prijatelji Jahaci Dragog Kamena pokušavaju da pronadu nestalo Zacarano Drago kamenje, a u tome im pomažu i neke životinje.

 

Sve igracke sveta

 
Igracka je prvi predmet koji deci dopadne šaka u najranijem detinjstvu. Širom sveta I u svim vremenima neke igracke su iste I odmah prepoznatljive, a druge su posebne, kao I kultura naroda iz kojih poticu.