strujini

Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Tombik i B.B.

 
Tombik & BB dve su zaposlene pcelice spremne da povedu najmlade gledaoca na put zabave, ucenja, uzbudenja. Duž puta susrece se caroban, šarolik svet isprepletan zagonetkama, muzickim numerama i zanimljivim cinjenicama.

 

Hamos, zelena kocija

 
Planeta Tera, koju su nekada zvali jutarnja zvezda galaktickog sistema, bila je prelepa. Medutim Tera je trenutno u krizi koja je nastala zbog eksplozije u svemiru nakon zagadenja i ratova.Dr. Cako je jedini koji zna nacin da spasi Teru..

 

Filmske zvezde

 
Prica o filmskim zvezdama i njihovom radu kroz razne uloge koje su ostale zapamcene. Džems Din, Elizabet Tejlor, Ricard Barton..... Autor Olivera Stefanovic Stankovic, voditelj Katarina Vitas