strujini

Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Košarkaška groznica

 
Ovo je prica o Huperu, zanimljivom skakavcu, koji stiže u Pasiji grad i nailazi na rivalstvo dveju grupa. Kao neko ko se našao „izmedu dve vatre“, Huper pokušava da ih natera da svoje razmirice reše kroz igru na košarkaškom terenu.

 

Silvan

 
Sa radnjom smeštenom u središtu Evrope u srednjem veku, serija opisuje avanture hrabrog Silvana, mladog jahaca, koji biva odabran da brani interese dobrog u borbi protiv zla. Uz pomoc svojih prijatelja i magicnog dodira carobnjaka po imenu Linmer, Silvan se iz epizode u epizodu bori protiv zla koje preti da oduzme slobodu naroda.

 

Filmske zvezde

 
Prica o filmskim zvezdama i njihovom radu kroz razne uloge koje su ostale zapamcene. Džems Din, Elizabet Tejlor, Ricard Barton..... Autor Olivera Stefanovic Stankovic, voditelj Katarina Vitas