strujini

Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Baštenska družina

 
Užasni gmizavci, strašne bube, ljigavi puževi, u serijalu animiranih filmova ''Baštenska družina'' su ipak neodoljivo simpaticni likovi u pricama namenjeni mladima. Citav jedan svet sa svojim sukobima i dramama smešten u prostor velicine jedne bašte.

 

Bumerang

 
Ekipa Bumeranga iz emisije u emisiju odgovarajuci na pisma znatiželjne dece predstavlja neobicne i cudne stvari, pojave i ljude putujuci širom sveta.

 

Delfi

 
Skladan život na dubini mora pocinje da remeti saznanje da su neke životinje lovljene skoro do istrebljenja. Spreman da se suprostavi takvoj situaciji, naš junak Delfi, zajedno sa svojim prijateljima zapocinje putovanje oko sveta u pokušaju da spreci one koje ugrožavaju njihovo postojanje.