dada
strujini

Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Otkaceni klinci

 
Ko je brži? Konj ili BMX bicikla? Saznajte u Niklodeonovim “Otkacenim klincima“u kome je ceo svet igralište! Zamišljena trka izmedju Evel Knievel i National Velvet! Ili, jos bolje, prilika za školarce da prskaju svoje nastavnike-a da cak ne dobiju ukor zbog toga!

 

Silvan

 
Sa radnjom smeštenom u središtu Evrope u srednjem veku, serija opisuje avanture hrabrog Silvana, mladog jahaca, koji biva odabran da brani interese dobrog u borbi protiv zla. Uz pomoc svojih prijatelja i magicnog dodira carobnjaka po imenu Linmer, Silvan se iz epizode u epizodu bori protiv zla koje preti da oduzme slobodu naroda.

 

Leona

 
Leona je jedina lavica na svetu koja ume da prica. Ona igrom slucaja dolazi u dom profesora Petra koji joj pomaže da pronade svoju bracu koja su se izgubila na putu ka gradu u kome su planirali da grade muzicku karijeru.