strujini

Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Medaboti

 
Svet Medabotsa je veoma surov. Deca donose svoje robot-igracke i bore se na turniru za veoma vrednu nagradu. Visoka tehnologija i kiborzi zauzimaju maha u bliskoj buducnosti. Na turniru ucestvuje 380 Medabotsa i svaki od njih ima specificne moci.

 

Tombik i B.B.

 
Tombik & BB dve su zaposlene pcelice spremne da povedu najmlade gledaoca na put zabave, ucenja, uzbudenja. Duž puta susrece se caroban, šarolik svet isprepletan zagonetkama, muzickim numerama i zanimljivim cinjenicama.

 

Papirus

 
Kao mladi momak koji živi u pustinjama Egipta, Papirus dobija priliku da pomocu magije spasi princezu Teti-Ceri i tako postaje njen šticenik i poverenik. Papirus ce imati teškoca da zaštiti svoje prijateljstvo sa princezom sve zbog sveštenika koji smatra da je njihovo prijateljstvo nemoralno.