strujini

Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Gospodin Sima i Džigi Džigi

 
Gospodin Sima, dovitljivi žuti macak i Džigi Džigi, mali punacki beli miš, zajedno su domacini zanimljivog programa namenjenog mladim gledaocima. Džigi Džigi govori samo mišji jezik, dok Gospodin Sima pomaže da svi razumeju šta njegov mali prijatelj kaže.

 

Cupko

 
Porodica turista je izgubila svoje kucence. Nakon duge noci provedene u šumi, kucence je pronašlo Petera, mladog seoskog radnika, koji ga je usvojio i odveo na farmu svog ujaka. Usvojeni Cupko živi sa životinjama sa farme i drugim psima zvani Sanda i Triks koji ce postati njegova nova porodica.

 

Izvidac

 
Izvidac se emituje subotom u 12.00h uživo iz studija TV Kanala D i traje 30 minuta (sa reprizom u 19.00h) Emisija je zanimljiva i sastavljena iz dva segmenta.