1
strujini

Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Price o životinjama

 
Ucenje životnih lekcija od prirodno velicanstvenih životinja. Ništa ne zarobljava imaginaciju dece bolje od životinja, posebno kada su te životinje u uzbudljivoj avanturi. Ove ocaravajuce price prate životinje kroz uzbudljivo iskustvo gde one uce važne lekcije o životu...

 

Maks i Moli

 
Maks je pingvin koji obožava hladnocu a Moli je toplokrvna kengurica. Zajedno uspevaju da naprave otkrice decenije stvorivši jedinstveno vozilo - ogromnu bananu s kojom su u stanju da lete, plove i da se voze do željene destinacije.

 

Carobnica i trg pitalica

 
Zanosno putovanje kroz zabavu, ucenje i avanturu. Carobnica je nestašni madionicar i njen radoznao pratilac Pricljivko koja vodi gledaoce kroz animiranu obrazovnu avanturu.